strandafgang barnaart 18, 2041KB
+31 23 5715660
info@thalassa18.nl

Feesten/Partijen

Ons paviljoen beschikt over een aparte zaal met prive terras. De zaal biedt plek voor 10 – 100 personen en is af te huren voor elk soort bijeenkomst. Heb je iets te vieren of zoek je een inspirerende vergaderlocatie aan het strand? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

VERGADERRUIMTE

Inspirerend vergaderen? Onze vergderruimte aan zee beschikt over een groot beeldscherm met geluidsinstallatie en wifi. De ruimte is geschikt voor groepen van 5 – 40 personen.

WALKING DINER

Informeel dineren? Een walkingdiner bestaat uit gerechten van een kleiner formaat welke staand of zittend genuttigd kunnen worden. Zo kunnen jullie op een informele wijze genieten van een heerlijke menu. 

BBQ

Barbeques aan zee? Onze chefs bereiden de lekkerste gerechten van de barbeque voor u. Geniet van het uitzicht, de strand en de zee, een drankje en een heerlijke barbeque. 

BORREL

Borrelen? Geniet gezamelijk met je genodigden van een drankje gecombineerd met verschillende soorten borrelhapjes. Van bitterballen tot oesters, alles is mogelijk! 

KLANTEN

Deze klanten zijn u al voor geweest.

KLM
GEMEENTE ZANDVOORT/ HAARLEM
RIJKSWATER STAAT
LINDEBOOM
ING
VOMAR
UWV
KOOLE

Contactformulier

Neem contact op met onze eventmanager via de mail
evenementen@thalassa18.nl

De contactformulier wordt hier getoond. Voor het activeren moet je de parameter ”shortcode contactformulier” instellen van het Aanpassing menu.

Call Now Button